Lort. Virkelig lort. Det må være beskrivelsen af dagens midterbrag mod BK Rubicon. Jeg skal derfor gøre det rimelig kortfattet.

Adskillige Komfort-tilskuere var taget den lange vej på udebanetur, og de kunne se Kløvermarkens Helte stille op som følger:

Dan - Tambo
Jannik - Morten - Pawel
Brian

Volle, Simon og Emil udgjorde den officielle bænk, om end sidstnævnte nu kun officielt var i truppen i absolutte nødstilfælde og ikke engang var omklædt i første gang.

Nå, bold. Vejret var monsterlort de første ti minutters tid med tordenrumlen i baggrunden, iskold regn og en mild orkan. Komfort sad på spillet, dog uden at have et enormt overtag. Jannik  tager et raid på højrekanten og lægger den skråt tilbage til Morten, der hugger bolden tæt over. Morten får en chance senere i halvlegen, da han efter et skarpt træk til højre hugger mod modsatte hjørne, men en Rubicon-mand når tilbage og blokerer på stregen. Morten skulle dog have scoret uden problemer, da Brian napper bolden fra en forsvarsspiller, så han og Morten er helt alene med målmanden. Uselvisk lægger Brian den til venstre til Morten, som vælger at sparke bolden i sidenettet. Skidt. Sidste nævneværdige Komfort-chance står Dan for, da han helflugter tæt over mål efter indlæg, mens Mads skal have kredit for en fin fodparade på halvlegens sidste chance, da Tambo misser en tackling og Rubicon får en friløber. 0-0 ved pausen efter en total mangel på skarphed.

Manglen på skarphed holdt i anden halvleg. Der var dog forbedringer at spore, da Komfort kunne notere sig hele ét kvalificeret forsøg inden for rammen. Pawel slår en genial aflevering i dybden til Morten, der kommer på bolden før målmanden, trækker forbi denne og triller bolden ind i det tomme mål. 0-1. Ikke længe efter er Komfort ved at fordoble føringen, men Janniks farlige helskævert går på overliggeren.
Så tog dommeren for alvor fat. Han havde udmærket sig ved at være en kegle af dimensioner hele kampen, og ved slet ikke at selv at være i stand til at dømme det store, men mere eller mindre finde sine kendelser ud fra, hvilket hold, der appellerede mest intenst. Anywho, efter en nærkamp hvor Simon og en Rubicon-mand vælter lidt rundt oven på hinanden, tager den liggende Rubicon-mand vist fat i Simons ben og tripper ham. Simon rejser sig, vender sig om og tager fat i skulderen på Rubicon-manden, hvilket var nogenlunde udramatisk, men dommeren fandt alligevel, at det var et gult kort værd. Håbløst.
Komfort modstod effektivt undertallet. Efter holdet er fuldtalligt har Rubicon en pæn chance, som Mads igen tager med en god fodparade. Kampen bør egentlig kunne køres hjem på cruise control, men to minutter før tid lykkedes det selvfølgelig Rubicon at udligne, hvilket får deres latterlige 12'er til at håne Mads uden synderlig grund. Det skal nævnes, at bemeldte 12'er mest af alt udmærkede sig ved ikke at være noget værd på banen og befandt sig på bænken det meste af kampen, men derfor skal man selvfølgelig stadig have lov at hævde sig. Fin stil.

Dan smadrer bolden langt over 15 sekunder før tid, og kampen slutter 1-1. Latterligt pointtab.

Mads blev kåret til MoM efter kampen, som blev tilbragt på Burger King, da Simon havde et væddemål fra sidste sæson at afbetale.

BK Rubicon 1-1 FC Komfort