søndag, september 06, 2009

B. Søborg - FC Komfort

Efter to pænt rædderlige indsatser - et 1-4-nederlag i pokalturneringen og et totalkollaps i rædsomme Glostrup - skulle Komfort forsøge at nærmere sig forårets takter i de to efterfølgende kampe. Det lykkedes ikke helt, men der var bestemt fremskridt at spore.

Først gjaldt det en kamp i Søborg mod rækkens suveræne tophold, B. Søborg. I den første indbyrdes kamp rendte Komfort ind i et hæderligt 0-3-nederlag på trods af en startopstilling, der talte en målmand i angrebet og en sjældent fodboldspillende mand på den centrale midtbane. Således mødte syv tapre mænd op til kampstart (nummer otte ankom kort inde i kampen) på en bane i Søborg, der grundet sin placering bag en i forvejen godt skjult skole var noget så svært at finde. Komfort stillede således op:

Emil
Dan - Tambo
Jannik - Morten - Pawel
Simon

Volle blev efter sin ankomst sat ind i angrebet i stedet for Simon, som i stedet skiftende blev anvendt i forsvaret eller på midtbanen.
Kampen tegnede sig generelt for opmuntrende takter i forhold til de jammerligheder, vi havde været udsat for (og skyld i) de to foregående kampe. Komfort forsøgte at bygge spillet op med tålmodighed, hvilket såmænd også gik fint nok, men Søborg virkede som et hold, der konstant havde et ekstra gear at gøre godt med. Mens ingen af holdene skabte mange åbenlyse chancer, var Søborg effektive, når de endelig trådte pedalen i bund fra tid til anden, og de kom foran med 1-0, da et indlæg fra venstre side afrettes af Dans ryg og havner hos en fri mand, der midt for mål helflugter den behersket ind. Yderligere to mål går ind inden pausen som et resultat af forrygende passivitet - først afrettes et forkølet skud tæt under mål, senere får en angriber lov til at vende med bolden inde i feltet - og således stod det 3-0 ved pausen.
Anden halvleg lignede første med den undtagelse, at Komforts forsvar nu begyndte at tackle igennem, mens Søborg hovedsageligt gjorde sig udi skud fra distancen, hvoraf mange havnede på den nærvedliggende skoles mure. Det blev 4-0 ved en afslutning fra en spids vinkel efter et hjørnespark, inden Komfort skabte et par større chancer. Først formåede Pawel på målstregen at blokere et frispark, der var på vej ind, hvorefter han fumlede riposten væk, men senere fik Volle reduceret. En tværaflevering i Søborgs forsvar opsnappes af Volle, der kvitterer ved at hugge bolden hårdt lige på målmanden, der blokerer højt i en blød bue. Målmanden har ingen idé om, hvor bolden er havnet, og mens han står og snurrer rundt om sig selv header Volle riposten ind. 5-1 og 6-1 skulle det desværre blive til - den første efter gevaldigt fumleri i målet, den anden et selvmål af Pawel. Spillemæssigt nogenlunde takter fra et Komfort-hold med mange afbud, om end resultatet gerne måtte have været to mål bedre. Volle blev ved en senere anledning kåret til Man of the Match.

B. Søborg 6-1 FC Komfort