søndag, september 06, 2009

FC Komfort - De Røde Djævle

Herefter gjaldt det en overmåde vigtig kamp mod De Røde Djævle, der ligesom os lå og rodede rundt på en mellemposition i rækken, hvorfra man både kunne blande sig i toppen, men også risikere involvering i bundstriden, hvis et par dårlige resultater ville det således. Første kamp mellem de to hold endte med et slemt tyveri, da de rædsomme djævle udlignede til 1-1 kort før tid på et pivheldigt mål.
Otte smukke hvidklædte mænd var klar til kamp denne søndag morgen (i Janniks tilfælde not so much, da han var kommet hjem fra byen fire timer før kampstart), og der kunne dermed stille således op:
Emil
Skov - Dan
Simon - Morten - Patrick
Peter

Bagstive Jannik udgjorde alene bænken, mens coach Klinkby atter var at finde på trænerbænken efter tre (rædsomme) kampes fravær.
Hvor kampen i Søborg tegnede sig for rimelig fremgang, var der markant fremgang at spore mod De Røde Djævle, især i det defensive. I en første halvleg, der ellers var temmelig lige, formåede Komfort dog ikke at skabe de store chancer - nærmest var Peter med et skud i sidenettet efter et raid op ad venstrekanten - mens De Røde Djævle lavede to ganske rædsomme mål, så pausestillingen var 0-2. Første mål var et skud udefra, der blev rettet af af en Komfort-støvle, mens det andet mål var endnu heldigere og blev tacklet ind fra kanten af feltet.
Komfort sad på anden halvleg og spillede alt i alt en fremragende halvleg, hvor der kom gang i offensiven, hvilket dog til tider også var på bekostning af de defensive pligter. Uheldigvis kiksede opdækningen i en sådan situation, således at en helt fri djævel kunne prikke bolden ind til 0-3.
Heroiske Komfort kæmpede dog uantastet videre, hvilket var tæt på at resultere i et fantastisk comeback. Morten reducerede først til 1-3 efter endnu et raid af Peter i venstresiden. Peter lægger den skråt tilbage til Morten, der sikkert udplacerer målmanden. Samme Morten gjorde det også til 2-3, da en indkastkombination taget direkte fra træningsbanen udmønter sig i, at Dans indkast ryger over hovedet på en af de rædsomme modstandere, rammer kunstgrusbanen en enkelt gang inden Morten tordner den op i nærmeste hjørne. Komfort kastede derefter alt frem i slutminutterne, hvilket var utroligt tæt på at blive til en udligning, men Simons forsøg fra højre side blokeres af målmanden. Omvendt havde De Røde Djævle en del kontrachancer, men den unge smukke Komfort-keeper var alle vegne og brillerede især med en hurtig fodparade på et hovedstød fra kort hold samt en blokering af et skud på et næsten frit mål et stykke inde i overtiden.
Det slutter 2-3 til De Røde Djævle. En ond skæbne for et godt spillende Komfort-hold, der havde fortjent bedre. MoM blev Emil, der dermed udbyggede sin føring på MoM-barometeret.

FC Komfort 2-3 De Røde Djævle